Beia Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna martie


Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor - anunta stirile din luna martie, impreuna cu partenerii sai OTT Hydromet / Adcon / Lufft, Siemens Enterprise Communications – Unify, Gigaset, Aspect Software, Panasonic, 3DS Dassault Systemes / Exalead, Cisco si Avaya.

BEIA Consult a participat la unul dintre cele mai importante evenimente IT&C ale anului, CEBIT 2017. Compania a avut ocazia sa discute cu jucatori importanti din piata ICT, prezentand solutiile inovative avansate in proiectele sale. De asemenea, BEIA anunta participarea la cea de-a 19-a editie a Goodwine, un eveniment asteptat de pasionatii de viticultura, programat in perioada 31 martie – 2 aprilie, organizat in incinta Romexpo, pavilioanele C4 -C5.
Astfel, cei care vor vizita standul BEIA (standul 34) vor avea ocazia de a afla ultimele solutii din domeniul agriculturii de precizie.

Lufft (membru al OTT Hydromet) a publicat o noua descriere pentru proiectul de statii meteorologice de masurare a unui ghetar din Himalaya, Nepal, care sunt echipate cu senzorii de zapada Lufft SHM30. Statiile de masurare alimentate cu energie solara furnizeaza informatii glaciologice, meteorologice și hidrologice pentru zona de lucru.

Unify, brand-ul Atos pentru software si servicii de telecomunicatii a anuntat lansarea platformei Circuit in Australia si Noua Zeelanda (ANZ), oferind astfel o colaborare in echipa intuitiva si puternica, ce permite firmelor sa adopte un nou mod de a lucra. Unify se va asocia cu partenerul de distributie Arrow Electronics Inc. pentru a furniza Circuit pe piata ANZ.

Gigaset a prezentat in luna martie raportul financiar pentru anul 2016, inregistrand un profit de 4 milioane de euro si o cifra de afaceri totala de 282 de milioane de euro.

Aspect Software, cel mai mare furnizor international de solutii de centre de contact in cloud si optimizare a interactiunii cu clientii a finalizat achizitia Voxeo Corporation, un lider pe piata tehnologiilor IVR (Interactive Voice Response). Achizitia va adauga un venit anual de 50 de milioane de USD, contribuind decisiv in dezvoltarea serviciilor oferite de Aspect Software.

Panasonic, unul din liderii de varf din industria produselor de management al documentelor si a solutiilor de imagistica, a fost inclus in celebrul top al publicatiei KMWorld - 100 Companies That Matter in Knowledge Management.

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software si solutii de design 3D a anuntat ca odata cu lansarea noului model DS7 CROSSBACK, Automotive Brand pregateste clientilor o experienta inedita in reprezentatele sale, cu ajutorul solutiei DS Virtual Vision devoltata de Dassault Systemes.

Cisco a anuntat ca a finalizat achizitia AppDynamics, un lider in dezvoltarea solutiilor de business monitoring. Impreuna, Cisco si AppDynamics vor imbunatati experienta clientilor in cautare de solutii optime pentru monitorizarea afacerii.

Avaya a anuntat luna aceasta rezultatele primului sondaj din industria hoteliera, studiu de piata in care au fost incluse 72 de brand-uri hoteliere de nivel mondial. Sondajul a fost demarat pentru a identifica tendintele pietei si noi solutii de imbunatatire a experientei clientilor.

La 31-03-2017 de Beia Consult


Vreau sa primesc noile oferte!